Geachte bezoeker,

Zoals wellicht bekend is Seezo Uniformen gestopt met de productie van uniformkleding. Voor u betekent dit dat nalevering en of veranderwerkzaamheden aan uw uniformen niet meer door Seezo Uniformen zal plaatsvinden.

Om u in de toekomst te verzekeren van dezelfde service, persoonlijke aandacht en kwaliteitsuniformen wil ik u graag mijn nieuwe werkwijze voorstellen.

Vanaf 2009 ben ik contactpersoon voor Seezo Uniformen geweest. ln deze periode heb ik naast veel ervaring, ook vele contacten met stoffen- en fourniturenleveranciers opgedaan.

Dit stelt mij in staat om uw maatwerk uniformen, in dezelfde stofkwaliteit (ook whipcord) en kleur te laten maken. Deze uniformen worden geproduceerd in Nederland, waardoor korte levertijden en kleine aantallen mogelijk zijn.

Leden worden persoonlijk opgemeten en pasklare uniformen worden opgeleverd. Eventuele aanpassingen aan deze nieuwe uniformen worden als service door rnij uitgevoerd.

Op afroep kan ik uw vereniging bezoeken, op een door u aan te geven tijdstip, om de uniformen van de leden door te passen. Hiervoor wordt dan zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van de bestaande uniformen. Mogelijke veranderwerkzaamheden worden binnen 2 à 3 weken en op uurtarief uitgevoerd.

Alle assecoires voor uw uniformen evenals petten, kepie's, stropdassen en andere assecoires zoals armkoorden en pluimen kan ik voor uw vereniging leveren.

U kunt, geheel vrijblijvend met mij contact opnemen, om door te nemen wat ik voor uw vereniging kan betekenen.

U kunt mij bereiken via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch 06-28060031

ln afwachting van uw reactie,

Met vriendelijke groet,

Yvonne Kremer

YKDMode

De Plataan 13

6921XC  DUIVEN